Brigitte și Năstase, confruntare șocantă: O să mă găsești moartă

Foto: opiniatimisoarei.ro
Foto: opiniatimisoarei.ro

După ce Brigitte i-a făcut scandal amantei lui Ilie Năstase, cei doi s-au confruntat în direct la TV. Soția tenismenului a ajuns la capătul puterilor și a mărturisit că a făcut tot acest circ pentru ca lucrurile dintre cei doi să revină la normal. Își iubește soțul și nu vrea să divorțeze, dar se gândește că în viitor ar putea face o comoție cerebrală din cauza infidelității lui.

"Ultimele noastre zile au fost foarte frumoase, Ilie mi-a spus că acum ştie că îl iubesc cu adevărat! Nu înţeleg de ce a fost nevoie să apelez la asta pentru ca lucrurile dintre noi să-şi revină. Multă lume m-a acuzat că am făcut asta pentru publicitate, dar nu am făcut-o pentru presă. Ilie mă acuză că eu sunt vinovată, că nu îl bag în seamă, că plec la Timişoara fără el, că nu-l iubesc, ajunsesem chiar să cred că eu port toată vina! O să mă găseşti moartă undeva, de comoţie cerebrală", a afirmat Brigitte, în direct, potrivit cancan.ro

Ilie Năstase a auzit ceea ce a mărturisit soția lui și a răbufnit:"Nu-mi convine ceea ce spune Brigitte. Am vrut să fiu adolescent la o vârstă mai înaintată, dar nu îmi place circul de acum, vreau să înceteze cu asta! Vreau să ne oprim aici, nu mă interesează cine e amanta, cum îi spune Brigitte, dar ar trebui să se gândească că sunt şi copii implicaţi, sunt părinţi invocaţi. Nu implica copiii mei în acest scandal!". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel