Brigitte, de URGENȚĂ la SPITAL. "În perfuzii. URLU". REVOLTĂ după umilința fiului

Brigitte Pastramă a ajuns de urgență la spital după scandalul cu fiul său, Robert. Iată ce s-a întâmplat și ce spune aceasta. Detalii incredibile. 

Brigitte Pastramă a ajuns la spital, pe perfuzii, marți, după ce fiul ei și gașca lui de prietenii i-au devastat casa. Aceasta a postat un mesaj pe pagina Facebook în care a povestit că a fost agresată fizic și umilită în propria locuință de un grup de indivizi, care mai apoi i-au adresat cuvinte jignitoare, au scuipat-o și au îmbrâncit-o.

"M-am uitat stupefiata prin casa si era un dezastru total. Am ascultat mai atenta si am auzit zumzet de multe glasuri, si mi am dat seama ca in casa mea sunt mai multe persoane. M-a apucat panica si am inceput sa urlu la Florin, care era la toaleta. De pe scari au inceput sa coboare mai multi indivizi euforici dar nu la modul frumos, care au inceput sa ma jigneasca in cel mai urat mod posibil... In timp ce unul ma scuipa, altul m-a impins brutal", a scris Brigitte pe Facebook. 

Brigitte, revoltată pe fiu

Brigitte susțiune că a ajuns la spital din cauza presiunii mediatice și a supărării cauzată de faptul că bunurile i-au fost distruse de fiul ei, căruia i-a oferit tot comfortul.

"Astazi am ajuns in perfuzii, la spital....Totul datorita presiunilor mediatice intense, care nu au cum sa inteleaga cata durere e in sufletul unei mame singure, care munceste pana la epuizare sa isi plateasca creditele, care atunci cand se trezeste o doare carnea pe ea de oboseala si surmenare, si care ajunge batjocorita si umilita de niste indivizi primiti de “prietenii” fiului, agresata si verbal si fizic cand incearca sa inteleaga de ce au ajuns acele persoane in casa ei",  a completat ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel