Brighton: Florin Andone, momentul mult așteptat

Internaţionalul român Florin Andone, transferat în această vară de la echipa spaniolă de fotbal Deportivo La Coruna la formaţia engleză Brighton and Hove Albion, şi-ar putea face debutul în Premier League luni, la meciul din deplasare cu Southampton, a anunţat joi antrenorul Chris Hughton, citat de agenţia Reuters.

Andone a semnat cu Brighton în luna mai, însă până acum nu a reuşit să debuteze în tricoul noului său club, din cauza unei accidentări în zona inghinală, în urma căreia a reuşit să se refacă în pauza competiţională generată de meciurile internaţionale.

Hughton a confirmat că atacantul român va evolua vineri pentru echipa de tineret a clubului şi ar putea fi introdus pe teren în partida cu Southampton, de pe St Mary's Stadium,

"Încă nu am făcut tot ceea ce poate. El a fost implicat în presezon, deci nu este unul dintre cei accidentaţi în timpul perioadei de pregătire, dar desigur că timpul său de joc a fost limitat. Va juca probabil 45 de minute în meciul de mâine seară (vineri, pentru echipa Under-23, - n.red.), poate mai mult, şi vom lua apoi o decizie (în privinţa partidei cu Southampton)", a declarat Hughton.

Concurență cu Murray

Florin Andone este pregătit să-i facă concurenţă în atac lui Glenn Murray, jucător aflat într-o formă foarte bună, care a fost felicitat pentru calităţile sale fizice de către antrenorul lui Southampton, Mark Hughes.

Murray a marcat trei goluri în patru meciuri de campionat, de la debutul sezonului, unul dintre ele în victoria surprinzătoare obţinută de Brighton în faţa lui Manchester United (3-2), luna trecută. "Glenn a fost bun. Este ceva cu care suntem obişnuiţi, el îşi conduce treaba în direcţia corectă. Ceea ce avem în acest moment, cu Andone revenind să joace, reprezintă o concurenţă foarte bună. Cred că acest timp de concurenţă este bun pentru întreaga noastră echipă şi, în special, pentru jucătorii noştri din ofensivă. Glenn a profitat de acest lucru", a mai spus Chris Hughton

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel