BRAZILIA-GERMANIA 1-7. Cât au câștigat pariorii

Umilința Braziliei a fost anticipată de câteva persoane care au ghicit scorul la pauză, dar și scorul final și chiar un marcator.  

Doar şase oameni au ghicit scorul exact al meciului Brazilia - Germania 1-7 de la CM 2014. Unul a nimerit rezultatul la pauză, iar cel mai inspirat a indicat exact şi unul dintre marcatori.

În Noua Zeelandă, la o casă de pariuri unde 9.700 de oameni au pariat scor exact, unul singur a reușit să ghicească rezultatul meciului Brazilia - Germania, 1-7, anunță sport.ro. Acesta a pariat 2 dolari și a câștigat 500 de dolari, potrivit prosport.ro.

Citește și: COTE LA PARIURI: Echipele favorite să câștige CUPA MONDIALĂ 2014

În Anglia, cei de la Paddy Power au dezvăluit că nu mai puțin de patru oameni au ghicit scorul final al meciului. O persoană din Essex a avut curaj să mizeze 5 lire pe acest scor și a câștigat 2.500! De asemenea, un parior din West Midlands a pariat o liră pe 5-0 la pauză, cota la Paddy Power pentru un asemenea rezultat fiind de 500/1.

Cel mai nebun parior a pus 20 de dolari pe victoria cu 7-1 a Germaniei și pe Khedira marcator. A câștigat nu mai puțin de 46.000 de dolari.

Citește și: „Suntem UMILIŢI!", au scris ziariști brazilieni. Haosul a cuprins metropolele braziliene

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel