BRAVO, AI STIL! Marisa, marea câștigătoare: Am intrat în belele

Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului doi "Bravo, ai stil!", a transmis un mesaj după ce a ieșit învingătoare din acest concurs de la Kanal D.

"S-a terminat un drum lung, plin de suișuri și coborâșuri. Au fost șapte luni pline de evenimente în care am cunoscut oameni minunați, am trecut prin momente foarte grele sau atât de frumoase încât nu le-aș putea descrie în cuvinte.

Am intrat în tot felul de belele, am făcut boroboațe, am fost atacată, lăudată, apreciată sau arătată cu degetul. Am adunat victorii și înfrângeri, am crescut, am învățat, m-am maturizat.

Toată această experiență extraordinară a fost posibilă pentru că voi ați sacrificat pentru mine în fiecare săptămână unul, două sau nenumărate voturi, doar pentru că ați crezut în mine. VOI mi-ați oferit posibilitatea să parcurg acest drum, voi m-ați păstrat pe linia de plutire atunci când am fost la un pas de a fi eliminată și iată că într-un final, voi ați DECIS ca eu să fiu învingătoarea. Îmi este foarte greu să redactez un mesaj de mulțumire, pentru că nu pot să exprim cu adevărat ceea ce simt. Ați fost pentru mine ca o armată de îngeri păzitori. Fiecare dintre voi în parte și toți împreună, invincibila #marisateam.

[citeste si]

Voi ați crezut în mine atunci când mulți alți apropiați mie au încetat să o mai facă și le-am demonstrat împreună că merităm!

Nu în ultimul rând vreau să mulțumesc echipei Kanal D care a demonstrat profesionalism și echidistanță pe toată durata competiției! Este echipa alături de care mă voi alătura cu bucurie!! Mulțumesc Cătălin, mulțumesc Serap, mulțumesc tuturor(de acum) colegilor mei!!

Vă iubesc din suflet și vă promit că nu o să vă dezamăgesc. Și cât de curând aș vrea să ne vedem din nou, așa cum am făcut ieri în Herăstrău (a fost tare răăăău!!) Sunteți super! Am luptat și am așteptat mult momentul acesta!", a transmis Marisa Paloma, câștigătoarea "Bravo, ai stil!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel