Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Dezvăluirile apropiaților

Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost văzuți împreună. Iată ce spun apropiații celor doi actori despre împăcarea lor. Este bomba finalului de an. 

Cele două mari vedete de la Hollywood au fost văzute în cadrul aceluiași eveniment, iar apropiații lor au făcut dezvăluiri complete.

Brad Pitt și Jennifer Aniston au în continuare o relație de prietenie, dovadă fiind faptul că actorul a fost prezent la petrecerea de Crăciun organizată de fosta lui soție.

15 ani de la despărțire

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood pare să se refacă. După 15 ani de la despărțire, Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost văzuți împreună. Legendarul actor a fost prezent în weekend la petrecerea de Crăciun organizată de Jennifer Aniston, la eveniment fiind prezente numeroase celebrități. „Brad a ajuns la scurt timp după ora 7 seara, iar restul oaspeților au ajuns la scurt timp după. El a fost printre primii care au ajuns și a plecat penultimul în jurul orei 11 p.m.", a declarat o sursă pentru E!News, citează voxbiz.ro.

Cum a apărut actorul

Actorul a purtat o jachetă bomber și o șapcă și a fost însoțit permanent de garda sa de corp. La petrecere au fost prezente și alte vedete precum Gwyneth Paltrow, alături de soțul ei, Brad Falchuk, Tom Hanks, Reese Witherspoon și Kate Hudson.„Părea să fie o petrecere destul de intimă, o adunare de prieteni care se bucură de sărbători. Oaspeții erau îmbrăcați casual și confortabil", a menționat sursa. Totodată, aceeași persoană a dezvăluit că locuința a fost decorată „cu gust", iar pe copaci au fost puse ghirlande luminoase. A fost festiv și elegant. A fost o restrâns, erau probabil în jur de 50 de persoane care au sărbătorit alături de ea", a spus o persoană invitată la petrecere.

Tensiune ciudată între ei

Reuniunea dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston nu este surprinzătoare având în vedere că actorul a participat și la aniversarea lui Jennifer. Cei doi vor apărea din nou pe covorul roșu săptămânile următoare, fiind nominalizați la Globurile de Aur și SAG Awards. „Nu există o tensiune ciudată între ei, sunt prieteni. Își doresc reciproc tot ce este mai bun și se înțeleg bine", a declarat recent o sursă. „Trecutul este trecut. Nu vorbesc foarte des, însă atunci când o fac, ei sunt foarte calzi și pozitivi. Nu este atât de neobișnuit ca ei să fie prezenți în același timp și în același loc", a explicat o altă sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel