Brad Pitt și Charlize Theron, noul cuplu de la Hollywood. Cum au fost surprinși

Brad Pitt
Brad Pitt

Brad Pitt și frumoasa actriță Charlize Theron, în vârstă de 43 de ani, ar forma unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood. Cei doi au fost surprinși împreună la un eveniment monden.

După trei ani de la despărțirea de Angelina Jolie, faimosul actor american Brad Pitt ar avea o relație cu o altă actriţă de top de la Hollywood, Charlize Theron, potrivit The Sun.

Relaţia dintre Brad Pitt și Angelina Jolie ar fi început în perioada Crăciunului, cel care le-a făcut cunoştinţă fiind chiar fostul logodnic al actriţei sud-africane, actorul Sean Penn, cu care aceasta a avut o relație timp de 9 ani. 

„Ei erau prieteni de ceva timp, în mod ironic, prin Sean Penn, dar lucrurile s-au dezvoltat", a spus o sursă apropiată celor doi, scrie The Sun.

Brad Pitt și Charlize Theron, împreună la un eveniment monden

Potrivit surselor citate de presa internațională, Pitt și Theron au fost văzuți împreună la un eveniment monden desfăşurat săptămâna trecută, mai exact proiectarea filmului Netflix „Roma", care a avut loc la Chateau Marmont, Hollywood, pe 12 ianuarie.

„Ea a băut un cocktail cu votcă, în timp ce el a băut numai apă minerală. El a cuprins-o cu mâna pe la spate, iar la un moment dat i-a făcut cu ochiul. Amândoi par cu adevărat fericiţi", au spus sursele publicației internaționale.

(w670)

Nu este prima dată când apar zvonuri că cei doi ar forma un cuplu. Şi în anul 2017 cei doi s-ar fi întâlnit în secret, însă la momentul respectiv, informațiile au fost dezmințite.

Vezi și: Angelina Jolie şi Brad Pitt, divorţ. Anunţ după doi ani de bătălie judiciară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel