Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Motivul: Implicarea unui oligarh rus între cei doi

Brad Pitt a intentat vineri un proces împotriva fostei soții Angelina Jolie pentru că și-a vândut pachetul de proprietate dintr-o companie franceză de vinuri, pe care cuplul o cumpărase pentru prima dată împreună în 2008, susținând că aceasta a facilitat o preluare „ostilă” a companiei, de către un oligarh rus.

Procesul, depus la Curtea Superioară a Districtului Los Angeles, susține că vânzarea părții ei din pachetul de proprietate pentru Chateau Miraval SA, în mod intenționat, „a cauzat prejudicii” afacerii și reputației lui Pitt, atunci când Jolie a vândut-o unui oligarh rus în Septembrie 2021, potrivit People.

Pitt susține că compania a fost un proiect de suflet de-al său, care s-a transformat „într-o afacere globală de milioane de dolari firma fiind unul dintre cei mai apreciați producători de vin rose din lume”, prin efortul său. Actorul susține că Jolie nu a făcut nimic pentru a contribui la succesul cramei.

Pitt susține că vânzarea companiei unui producător de băuturi spirtoase din Luxemburg, deținut de oligarhul rus Yuri Shefler, urmărește să submineze influența lui Pitt în afacere și că Shefler ar periclita investiția pe care Pitt a făcut-o în companie, a raportat BBC News.

„Jolie știa că Shefler și afiliații săi vor încerca să controleze afacerea pe care Pitt a construit-o și să submineze investiția lui Pitt în Miraval”, scrie în nota procesului. Tot acolo este detaliată și reputația lui Shefler de „tactici de afaceri tăioase și asocieri profesionale dubioase”.

Echipa de avocați a actorului a susținut apoi că Jolie a încălcat un acord cu Pitt care îi acordă dreptul de prim refuz în vânzare, despre care el susține că a fost subminat prin vânzarea pachetului ei către Shefler.

„Jolie a căutat să-l forțeze pe Pitt să intre în parteneriat cu un străin și, mai rău, cu un străin cu asocieri și intenții otrăvitoare”, se spune în nota de proces.

Jolie și Pitt cumpăraseră podgoria franceză în 2008, iar în acea podgorie s-au căsătorit apoi, în 2014. Tot acolo și-au petrecut vacanțele împreună cu cei șase copii ai lor. Jolie a cerut divorțul de Pitt în 2016.

Echipa și reprezentanții lui Jolie nu au comentat încă această problemă.

Angelina Jolie: ”Arăt ca o păpușă Muppet”. Vedeta e complexată de propriul corp

Cine s-ar fi gândit că una din cele mai frumoase şi mai elegante "doamne" ale Hollywood-ului, celebra Angelina Jolie, ar putea fi vreodată nemulţumită de cum arată? Vedeta a recunoscut, în nenumărate rânduri, că nu-i place ce vede în oglindă.

Vedetele de la Hollywood sunt prezentate ca idealuri de frumusețe ale zilelor noastre. Și asta pe bună dreptate! Pentru că din fața televizorului, vedetele de pe covorul roșu au trăsături angelice și siluete impecabile, bine lucrate în sala de fitness. În realitate, multe dintre ele, mai degrabă, sunt complexate de propriul corp. De pildă, Angelina Jolie se compară cu o „păpușă Muppet‟, iar Jessica Alba crede că are șolduri mari. Și acestea sunt doar o parte dintre vedetele care se consideră a fi „imperfecte‟. 

Sondajele spun că Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase actrițe și, datorită acestui lucru, nu ne putem imagina că ar putea fi complexată de aspectul ei fizic. În realitate, ea consideră că arată amuzant atunci când râde: „Uneori, cred că arăt ca o păpușă Muppet amuzantă‟, scrie Brightside. 

Nimeni nu s-ar fi gândit că Angelina Jolie urăşte tocmai ceea ce bărbaţii adoră, iar femeile încearcă prin diverse metode să obţină: buzele cu volum. Buzele pline, care au făcut-o celebră şi care sunt 100% naturale, îi displac profund actriţei, aceasta declarând că uneori are impresia că "faţa îi va fi înghiţită de gura proeminentă".

În 2013, Jolie a suferit o dublă mastectomie pentru a preveni dezvoltarea unui cancer mamar. Cu toate acestea, niciodată nu s-a plâns în spaţiul public de aspectul ei, după intervenţie. Într-un articol intitulat "Opţiunea mea medicală", publicat în New York Times, actriţa americană a scris că a suferit această operaţie deoarece este purtătoare a unei gene "defectuoase" care îi creşte riscul de cancer ovarian şi de sân. Potrivit actriţei, medicii i-au spus că prezintă un risc de 87% să dezvolte cancer mamar şi un risc de 50% pentru cancer ovarian, din cauza acestei gene (BRCA1). "Am început cu sânii, deoarece riscul de cancer la sân este mai mare decât cel de cancer ovarian, iar operaţia este mai complexă”, a mai scris vedeta, precizând că, după această procedură complexă care a durat trei luni, riscul de a dezvolta cancer mamar a scăzut la 5%. Mama Angelinei Jolie a murit de cancer la vârsta de 56 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel