Brad Pitt-Jennifer Aniston. Actorul a contactat-o de ziua ei

Celebrul actor american Brad Pitt ar fi contactat și purtat o conversație cu Jennifer Aniston chiar de ziua ei de naștere.  

Este oare Brad Pitt, recent rămas singur, bântuit de vechii săi demoni? Potrivit unei surse apropiate actriței Jennifer Aniston, acesta ar fi încercat să reia legătura cu fosta soție printr-o serie de SMS-uri, la șase luni după anunțarea divorțului său de Angelina Jolie.

Astfel, pe 11 februarie, Brad Pitt i-ar fi trimis mesaje text fostei soții Jennifer Aniston. Pur și simplu pentru a-i ura o zi de naștere fericită, a raportat site-ul US Weekly.

Ceea ce poate reprezenta începutul unei reconcilieri de altă natură, după cum deja speculează site-urile de zvonuri din SUA.

[citeste si]

Actorul, în vârstă de 53 de ani, nu ar mai fi avut numărul de telefon al fostei soții, însă de îndată ce l-a aflat și ce a contactat-o, iar cei doi au început să comunice. 

Nu este cazul totuși pentru alte gânduri, mai ales că sursa apropiată actriței a dezvăluit faptul că Brad Pitt a contactat-o pe aceasta pentru că are ”încredere în Jen”.

Nostalgic, ”Brad i-a spus că a trăit o perioadă dificilă din cauza rupturii și au avut un schimb de câteva mesaje în amintirea trecutului”, a explicat sursa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel