Brad Pitt, îndragostit. Cu cine a fost văzut la braț

Brad Pitt a fost văzut la braţul unei colege de profesie, Alia Shawkat, cu care se află într-o relație ce pare serioasă.

Divorţul dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie a marcat o perioadă de expectativă în rândul fanilor actorului american, care în ultimul timp a fost văzut la braţul unei colege de profesie, Alia Shawkat, cu 25 de ani mai tânără ca el şi care joacă în serialul "Arrested Development", relatează online ziarul spaniol AC.

La trei ani după un divorţ dureros şi o lungă bătălie în tribunale, se pare că Brad Pitt şi Angelina Jolie au întors pagina. Mulţi fani urmăresc acum îndeaproape fiecare mişcare a actorului şi orice apropiere a sa de o reprezentantă a sexului frumos. În urmă cu câteva luni, Brad Pitt era văzut în compania creatoarei de bijuterii Sat Hari Khalsa, alături de care schimbase gesturi drăgăstoase şi venise însoţit la prezentarea filmului său "Ad Astra".

De data aceasta, cea aleasă este o colegă de profesie, Alia Shawkat, cu 25 de ani mai tânără ca el, şi alături de care a fost văzut în cel puţin trei ocazii. Prima dată cei doi au fost văzuţi împreună la premiera piesei de teatru, "A Play is a Poem" din Los Angeles, în luna septembrie. În octombrie, ei au vizionat împreună spectacolul "The New One", ocazie cu care au şi pozat împreună pentru fotografi.

Iar în aceeaşi lună au vizitat galeria Wilding Cran, unde activista Meral Melika le-a mulţumit pentru sprijin şi a postat pe contul său imagini alături de cei doi actori. Shawkat este, pe lângă actriţă, şi o reputată activistă pentru drepturile femeilor şi este cunoscută drept una dintre muzele cinematografiei indie. Îi place foarte mult arta - chiar a expus unele lucrări ale sale în galerii din diferite oraşe ale lumii - şi muzica, un hobby căruia i se dedică în timpul său liber.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel