Brad Pitt, discurs amuzant și emoționant. Primul premiu OSCAR, dedicat copiilor: "Vă ador"

Brad Pitt
Brad Pitt

Brad Pitt a ținut un nou dicurs interesant la un eveniment în care câștigă un premiu important. Pe lângă glumele despre politică, acesta a ținut și un discurs emoționant și le-a dedicat celor 6 copii ai săi primul premiu Oscar câștigat în toată cariera lui. 

Brad Pitt a câștigat primul său premiu Oscar pentru titlul de "Cel mai bun actor în rol secundar" în pelicula "Once Upon a Time...In Hollywood".

Cunoscut pentru discursurile sale amuzante de la evenimente, de această dată actorul a ținut un discurs emoținonant, original și pe alocuri politică și s-a referit la drumul său către popularitatea de care se bucură astăzi și a povestit spectatorilor și telespectatorilor despre copilăria sa, dar și despre primele zile petrecute la Hollywood.

Le-a dedicat copiilor primul său premiu Oscar


Brad Pitt și Angelina Jolie au împreună 6 copii: Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 13 ani și Vivienne și Knox, 11 ani.

„Nu sunt genul care se uită înapoi, dar acest lucru m-a făcut să îmi amintesc de când prietenii mei mă duceau la drive-in să văd Butch și Sundance, de când mi-am pregătit mașina pentru a mă muta aici, de Gina și Ridley ce mi-au oferit prima șansă, de toți oamenii pe care i-am întâlnit în drumul meu", a zis actorul.

„Acesta este pentru copiii mei, ce colorează tot ce fac eu. Vă ador!", a zis acesta înainte de a coborî de pe scenă.

Ce spune copilul său despre filmul "Once Upon a Time... in Hollywood"

Deși le-a dedicat premiul copiilor, a refuzat să discute despre Maddox, după ce nu a ajuns la premiile BAFTA special pentru a repara relația dintre ei.

„Ți-ai menționat copiii în discurs, iar Quentin Tarantino a spus că fiul tău, Maddox, a oferit una dintre cele mai bune revizii de film pe care le-a citit. Deci, ce crede el despre ‚Once Upon A Time In Hollywood'?", l-a întrebat un jurnalist pe actor.

„O să țin aceste lucruri pentru mine", a răspuns Brad.

Gluma cu tentă politică a lui Brad Pitt 

"Mi s-a zis că am 45 de secunde pentru discurs, ceea ce este mai mult decât Senatul i-a oferit săptămâna aceasta lui John Bolton", a spus Brad Pitt. Ei bine, această gluma a făcut deliciul publicului care nu s-a putut abține să nu izbunească în râs.

„Poate Quentin face un film despre acest lucru, iar, la final, adulții fac în sfârșit ce trebuie", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel