Oana Roman, pusă la ZID. Botezatu, replică FULMINANTĂ: ȘTERGE contul. S-a făcut de RÂS tare de tot

Oana Roman Foto: Crișan Andreescu
Oana Roman Foto: Crișan Andreescu

O mulțime de vedete au reacționat în urma gafei Oanei Roman.

La fel ca mulți alții, Răzvan Botezatu este amuzat la maximum de ceea ce s-a petrecut în videoclipul Oanei Roman cu feliile de pizza. 

Oana Roman a postat zilele trecute un filmuleț pe Instagram în care le-a mărturisit fanilor ce a mâncat în ziua respectivă. Aceasta a afirmat că a mâncat o banană și o singură felie de pizza, însă fiica ei, Isabela, a intervenit și a contrazis-o, menționând că a mâncat trei felii. Reacția Oanei Roman i-a surprins pe toți și asta pentru ca s-a uitat foarte urât la fetiță pentru că a dat-o de gol.

Întregul VIDEO a devenit viral în mediul online, în special pe TikTok.

Ce spune Răzvan Botezatu

”Nu pot să înțeleg de ce a lăsat live-ul pe pagină. Trebuia să îl oprească și să îl șteargă. Adică s-a făcut de râs tare de tot, mai ales cu un subiect așa sensibil. Pe de altă parte, Oana Roman ar putea fi acum cea mai bună reclamă pentru pizza aia”, a spus Răzvan Botezatu, pentru wowbiz.ro

"Eu mi-aș șterge contul"

”Sincer, e tare Oana Roman, se ține tare. Eu cred că mi-aș șterge contul dacă aș vedea câte glume sunt acum în online pe tema feliilor de pizza, mai ales că, de fiecare dată când a făcut ea ceva s-a lovit de un val de hate. Dar Oana Roman e puternică, nu face nimic, trece și peste asta și continuă să facă tot felul de reclame, o admir pentru asta. Oricum, o gafă ca a ei vezi la 10 ani, a fost de senzație, iar puștoaica ei, adorabilă. Copiii nu știu să mintă, a făcut-o praf fiica ei din două vorbe... Nici dacă era regizat momentul nu ieșea atât de bine”, a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel