Borcea suferă de sindromul "Don Juan"

Cristian Borcea
Cristian Borcea

Cristi Borcea, are șase copii și urmează să devină tată pentru a șaptea oară. Psihologul Ilie Marinescu consideră că singurul vinovat de această situație este doar fostul acționar al echipei Dinamo București.

Psiholgul susține, pentru ziarulring.ro, că Borcea își asumă doar responsabilitățile materiale, iar pe cele afective mai puțin.

"E adevărat, poţi să îi asiguri copilului maşini scumpe, vile, dar el are nevoie de starea afectivă. Starea materială îi asigură dezvoltarea şi un confort, dar, din punct de vedere afectiv, Borcea nu are cum să spună că intervine atât timp cât el zboară din floare în floare. Este un fluturaş până la urmă Toţi copiii din toate relaţiile lui vor suferi de lipsa figurii paterne. Copiii aceştia nu se pot dezvolta armonios în viitor".

Psihologul Ilie Marinescu e de părere că Borcea nu va fi satisfăcut de nicio femeie în plan sexual și emoțional.

"Aici este vorba despre o carenţă de ordin afectiv-emoţional, pentru că nu ştie să îşi depăşească propria condiţie şi se mulţumeşte să treacă dintr-o relaţie în alta şi, cu siguranţă, peste nişte ani o să vedem că, dacă se va căsători cu Valentina Pelinel, o să renunţe iar pentru că nu are o stabilitate emoţională", a adăugat Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel