Borcea, eliberare. Cadou neașteptat pentru Valentina Pelinel de Sărbători

Cristi Borcea și Valentina Pelinel
Cristi Borcea și Valentina Pelinel

În urmă cu puțin timp, fostul șef de la Dinamo a beneficiat de o permisie de câteva zile din partea șefilor Penitenciarului Jilava.

Aflat la închisoare de mai bine de trei ani, după condamnarea definitivă în Dosarul Transferurilor, iubitul Valentinei Pelinel a fost lăsat acasă pentru cinci zile. Surse din preajma omului de afaceri susțin că totul s-a petrecut la începutul lunii decembrie, chiar înainte de aniversarea iubitei sale, informează Wowbiz.

"Valentina a avut parte de un cadou neașteptat de ziua ei! Bărbatul pe care îl iubește a beneficiat de clemență din partea directorilor de la Penitenciarul Jilavă, care i-au acordat șansa de a fi alături de parteneră să de viață și de băiețelul lui pentru o perioadă scurtă de timp! Fostul acționar al dinamoviștilor a respectat protocolul, astfel că șederea lui la vilă din Pipera a fost un mare secret, drept dovadă că nimeni nu a știut că ieșit din pușcarie. Omul a fost extrem de discret și, pe întreagă perioadă, nu a părăsit domiciliul", au dezvăluit persoane apropiate afaceristului, potrivit sursei citate.

După câteva zile în care a fost împreună cu familia, Borcea s-a întors la penitenciar, tot în mare secret, urmând să își ispășească în continuare din pedeapsă de șase ani și patru luni pe care o are de efectuat din cauza banilor încasați fraudulos din vânzările de fotbaliști.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel