BOMBĂ în showbiz! Alin Oprea de la Talisman divorțează. Se iubește cu o femeie măritată, care deține un videochat

Alin Oprea
Alin Oprea

Bombă în showbiz! 

Alin Oprea şi Larisa se despart după mai bine de 20 de ani de relaţie și doi copii. Motivul despărțirii dintre cei doi se pare că ar fi fost infidelitatea fostului component al trupei Talisman. Artistul ar fi avut o relație interzisă cu soția unui renumit afacerist din Cluj, care a "scăpat" o imagine cu cei doi în mediul online, iar soția lui Alin ar fi recunoscut imediat decorul. Mai mult decât atât, se pare că tânăra își făcuse un obicei din a posta diferite poze, pe rețele de socializare, în care făcea referire la relația cu Alin Oprea. Aceasta ar fi folosit în diferite postări un ”limbaj codificat, ”A” și ”O”, la mijlocul unor cuvinte din descriere.

Iubita lui Alin Oprea deține un videochat

Iubita lui Alin Oprea ar conduce un studio de videochat, iar spiritul întreprinzător l-a desprins de la fostul partener de viață, cu care are doi copii, scrie CANCAN. 

Trupa Talisman s-a destrămat acum 14 ani

Trupa Talisman s-a înființat în 1996 și i-a avut ca interpreți pe Alin Oprea și Tavi Colen. Melodia ”Atât de singur” este cea mai cunoscută piesa a trupei Talisman. În 2006, artiștii au rupt colaborarea. Tavi a luat atunci decizia de a se retrage.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel