Bombă în showbiz. A semnat cu Kanal D. El va prezenta "Survivor România"

Este oficial. A semnat cu Kanal D. El va fi prezentatorul emisiunii "Survivor România".

Kanal D a reușit în ultimul timp să obțină semnăturile celor mai iubite vedete și celor mai buni prezentatori pentru emisiunile din grilă.

Ei bine, ediția „Survivor România" de anul acesta îl va avea ca prezentator pe Dan Cruceru, vedetă TV, fost prezentator și realizator la Pro TV, Acasă TV și Prima TV, blogger de parenting, influencer, om de afaceri, pasionat de sport și tatăl a doi copii minunați.

După o pauză de cinci ani în care a dispărut de pe micile ecrane, Dan Cruceru revine în poate cel mai așteptat show. 

Ce spune Dan Cruceru despre această experiență

„Sunt onorat să fiu implicat într-un reality iconic, de asemenea, foarte bucuros să am parte de o experiență extraordinară, într-un peisaj de o frumusețe ieșită din comun. Sunt nerabdator să îi cunosc pe concurenți, vor avea parte de o competiție extrem de dură, pentru că vor fi ca niște naufragiați în jungla din Republica Dominicană. Să-ți construiești singur adăpost, să îți procuri singur hrana din ceea ce iți ofera natura și să nu ai parte de nimic din confortul cu care erai obișnuit, toate acestea mi se par niște adevărate pietre de încercare", a declarat Dan Cruceru, plin de optimism, citează cancan.ro

„Survivor România" este un reality show de o intensitate maximă, cu povești extraordinare de viață, în care concurenții vor trece prin situații limită, în care își vor testa capacitățile fizice și psihice și în care își vor demonstra puterea de a gestiona cele mai neașteptate și dificile situații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel