Bogdan Chirieac, despre Guvernul Ponta IV: Singura situație în care nu ajunge în Parlament

Victor Ponta, la sediul DC News
Victor Ponta, la sediul DC News

Analistul politic Bogdan Chirieac a dezvăluit singura situație în care Guvernul Ponta IV nu va ajunge să treacă de Parlament. 

Bogdan Chirieac a spus, la Antena 3, că "dacă mă întrebați astăzi, Guvernul nu va avea probleme să treacă prin Parlament. Mâine să vedem ce se mai întâmplă, pentru că sunt și alte instituții ale statului, cum sunt cele judiciare... Trebuie să se întâmple ceva cu PNL, dar nu cred că se întâmpla nimic nou acum cu PNL, iar președintele ales nu este în țară și nici nu va veni până duminică. Dacă lunea viitoare Ponta merge în Parlament, nu va fi nicio problema, pentru că nu are cine să facă presiuni în Parlament". 

La insistențele Danei Grecu despre ce discuții ar fi trebuit să poarte PNL, analistul politic a precizat: "Ar fi trebuit cineva să discute cu PP-DD, cu parlamentarii fugiți din PP-DD spre PSD, ar mai trebui cineva să discute cu UNPR, chiar cu PC. Nu are cine să facă aceste lucruri. Eu vă întreb așa? În zece ani, negocierile astea cine le-a făcut? Nu domnul Traian Băsescu? Una dintre caracteristicile actuale este continuitatea. Negocierile pentru formarea unei majorități parlamentare se poartă peste tot în lume. Deocamdată nu are cine, nu-și dorește, nici PNL-ul mare, nici Klaus Iohannis. Ponta IV va trece".

Realizatoare Antenei 3 a insistat cu întrebările, iar Bogdan Chirieac a venit cu precizări: "Victor Ponta a făcut o declarație politică corectă, dar foarte grea. A spus că dacă DNA începe urmărirea penală, își va da demisia. În acest caz nu mai vorbim despre Guvernul Ponta IV". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel