Bodyguardul cuplului "Brangelina", acuzații dure

Fostul bodyguard al cuplului "Brangelina" declară că el a fost singura figura paternă văzută de copii. Pentru Angelina, siguranța copiilor este cea mai importantă, iar Brad Pitt este interesat doar de imaginea lui.

Mark Billingham a lucrat un an și jumătate pentru Brad Pitt și Angelina Jolie, timp în care el s-a ocupat strict de protecția copiilor. Fostul bodyguard, care a lucrat mai mult de 27 de ani pentru Forțele Aeriene din Anglia, a acordat un interviu pentru publicația "The Sun", în care asigură că a fost mai greu să aibă grijă de copiii celor doi decât să lucreze ca soldat. "Angelina se temea ca nu cumva copiii ei să fie sechestrați", spune Billingham în interviul acordat publicației engleze.

 (w670)

"Eu am fost singura figură paternă văzută de copiii aceștia", afirmă omul care a avut grijă de copiii cuplului "Brangelina" mai mult decât a avut grijă de propria viață. De asemenea, fostul bodyguard asigură că Pitt este preocupat doar de imaginea lui.

În schimb, referitor la adresa Angelinei Jolie, Billingham are numai cuvinte de laudă. Pentru actriță, copiii sunt totul, iar siguranța lor este pe primul loc. De altfel, Jolie și micuții aveau foarte mare încredere în fostul bodyguard, motiv pentru care Brad Pitt i-a făcut deseori scene de gelozie mamei fiilor săi., relatează publicația spaniolă "ABC".

[citește și]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel