Blonda lui Scărlătescu, declarație șocantă: Îmi plac și femeile

Maria Andria
Maria Andria

După ce Cătălin Scărlătescu a fost surprins în timp ce se săruta cu celebra cântăreață Maria Andria, blonda a făcut o declarație care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

Maria Andria recunoaște că îi plac atât bărbații, cât și femeile, însă nu a avut relații cu femei, deși ar fi existat ceva între ea și o prietenă apropiată.

„Am fost logodită timp de 5 ani, de la 19 ani m-am logodit, logodnicul meu era băiat de preot. Dar ne-am despărțit, avea mulți nervi și dădea în mine, mă bătea. După am avut o relație cu un român, dar acum sunt singură. Am fost cu el aproape 2 ani, dar nu stăteam împreună mereu. 

mi plac bărbații, dar îmi plac și femeile'


Nu e nimeni în viața mea și nu mă interesează în clipa asta, nu mai vreau bărbați. Mie îmi plac bărbații, dar îmi plac și femeile.

Mai bine mă împac cu fetele, decât cu bărbații. Relații cu femei nu am avut, dar cu prietena mea cu care sunt apropiată de ani de zile, aveam ceva...

Îmi plac și bărbații, eu înțeleg dacă un bărbat e serios sau nu, dar dacă nu e serios...stau o noapte și gatam nu mă consum!" a povestti Maria Andria, la „Agenția VIP".

Vezi și: Scărlătescu, despre relația cu celebra cântăreață: O pun să îmi semneze că rămâne

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel