Urmărește emisiunea live


Bleacher Report: Simona Halep "se ofilește" în turneele de Grand Slam

Americanii trag semnalul de alarmă pentru Simona Halep, după eşecul înregistrat la Roland Garros: „se ofilește", cedează fără luptă în turneele de Grand Slam.

Simona Halep, numită de jurnaliștii americani de sport „Fighter Girl", „se ofilește", cedează fără luptă în turneele de Grand Slam, atunci când se lovește de o rezistență îndârjită, este concluzia şi semnalul de alarmă tras de analistul "Bleacher Report", Jake Curtis, după „turneu ratat" al Simonei, de la Roland Garros.

SIMONA HALEP, eliminată de la ROLAND GARROS de MIRJANA LUCIC-BARONI, după 5-7, 1-6

Potrivit expertului american, problema Simonei Halep ar fi apărut încă de la începutul lui 2014, atunci când românca a disputat primul turneu de Mare Şlem din postura de jucătoare de top 15, scrie prosport.ro.

Avertismentul lansat de Jake Curtis apare într-un articol tipic publicației americane, în care se acordă calificative pentru nouă jucătoare şi nouă jucători la capătul celui de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului.

Astfel, potrivit lui Curtis, a treia jucătoare din clasamentul WTA, intră, deloc surprinzător, la capitolul dezamăgiri, după ce a fost eliminată la Roland Garros în turul doi al turneului din Franța. Articolul trage un semnal de alarmă asupra unei probleme mai complexe, de fond, observată în ultimele 18 luni în cazul Simonei.

Cu o singură excepţie, turneele de Mare Şlem zugrăvesc portretul unei jucătoare care clachează în final şi nu dă semne de luptă, consideră analistul american.

Simona Halep, așa cum n-ai văzut-o niciodată - VIDEO

Americanii trag semnalul de alarmă pentru Halep, după eşecul de la Roland Garros: "Se ofileşte"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel