Bikram Yoga, noua modă printre celebrități, pentru un corp perfect

Acest sport câștigă din ce în ce mai mulți admiratori și este practicat de vedete ca Robbie Williams, Demi Moore, Lady Gaga sau Jennifer Aniston.

Orele de Hot Yoga, cum se mai numește aceasta, se desfășoară într-o cameră încălzită la 105° F, adică 40 grade Celsius, cu o umiditate de 40%. O ședință durează aproximativ 90 de minute, încorporează o serie de 26 de posturi și 2 exerciții de respirație, scrie dietetik.ro.

Dacă pare nebunie curată, acest tip de yoga stimulează totuși metabolismul, îmbunătățește flexibilitatea, te ajută să scapi de kilogramele în plus și de depresie și, nu în ultimul rând, elimină toxinele.

Înainte de ora de Bikram Yoga trebuie sa fii foarte bine hidratată, în sensul că trebuie să bei doi litri de apă pe toată durata zilei, și să nu fi mâncat cu două ore înainte. Ia o gustare sănătoasă, apoi după oră mănâncă o porție de carbohidrați.

Căldura pune presiune mare asupra inimii, deci doritorii ar trebui să aibă o stare bună a sănătății cardiovasculare și să nu aibă probleme neurologice. În plus, trebuie să aibă o toleranță generală pentru caldură excesivă.

Imbracă-te lejer, cu haine prin care pielea poate să respire sau chiar cu pantaloni scurți și bustieră.

Dacă ești însărcinată, suferi de probleme cardiace, hipertensiune arterială, diabet, sau orice boală în care deshidratarea poate fi periculoasă, discută cu medicul tău de familie. De asemenea, dacă nu suporți în general sauna, ar fi mai bine să cauți alt tip de sport.

CITEȘTE ȘI: Robbie Williams renunță la muzică. Anunț incredibil: ”M-am plictisit să fiu o vedetă pop” - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel