Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la un pas de moarte

Bianca Victor
Bianca Victor

Bianca Drăgușanu şi Victor Slav au fost aproape de o tragedie. Roșcata a povestit o întâmplare din care a crezut că nici ea, nici Victor nu vor scăpa întregi: "A fost un coșmar! Nici acum nu-mi vine să cred că am reușit să rămân întreagă".

În timp ce se întorceau de la părinții roșcatei, prezentatorul a lovit un câine cu mașina și, în urma impactului, a pierdut controlul volanului.

Cu toate ca masina a fost grav avariată, cei doi au scăpat nevătămați, dar au trecut printr-o sperietură groaznică, așa cum a dezvăluit chiar Bianca.

"Victor conducea liniștit și, dintr-o dată, am auzit o bubuitură! Autoturismul s-a zgâlțâit serios și el a pierdut controlul volanului, spre disperarea mea, care muream de frică", a declarat Bianca Dragusanu, conform perfecte.ro. "Drumul era nesemnalizat, ca la noi în România, și Victor nu a văzut câinele. Culmea e că patrupedul era foarte mare și foarte greu, din moment ce mașina a fost, pur și simplu, distrusă. Farul s-a spart, oglinzile au sărit în aer, iar partea din față a autoturismului s-a facut praf. Acum mă duc peste tot să o repar, fiindcă nu se mai poate circula cu ea", a spus roșcata. Ea a dezvăluit că pentru un moment a crezut că nu scapă, agăugând că trauma accidentului nu a dispărut: "A fost un coșmar! Nici acum nu-mi vine să cred că am reușit să rămân întreagă", a incheiat Bianca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel