Bianca Drăguşanu, o căpușă, se lipește de orice și suge tot. Vezi cine a spus

Bianca Drăgușanu a fost acuzată că face orice pentru a intra în atenția presei, iar iubiții îi alege după interes. Povestea de dragoste dintre frumoasa roșcată și Victor Slav a dat naștere unor comentarii dure la adresa acesteia.

[caption id="attachment_278181" align="alignnone" width="640"] Foto: expresspress.ro[/caption]

Prezent într-o emisiune TV, Luis Lazarus nu s-a sfiit să o desfiinţeze pe Bianca Drăguşanu în termeni brutali, acuzând-o că tot ceea ce face este pentru a fi în atenţia presei, relatează libertatea.ro.

 "Bianca Drăguşanu este un rebut mediatic, o căpuşă, o lipitoare, care se lipeşte de orice şi suge tot, nimic nu iartă. Ca atare, după ce n-a mai avut ce suge de la Adrian Cristea, ca imagine mă refer, l-a găsit pe Slav.

 Ştii cum procedează asta? Are liste, urmăreşte tot timpul tabloidele. De la Botezatu a învăţat asta. Urmăreşte şi îşi face planuri şi teorii conspiraţioniste, cam cu cine s-ar putea cupla", a declarat Luis Lazarus la Antena 2 în emisiunea lui Cristi Brancu.

Lazarus l-a compătimit pe Victor Slav, noul iubit al Biancăi: "Săracul! Îl compătimesc pe ăsta. Băi Victore, să iei tu wc-ul ambulant al televiziunilor? Sună mai bine toaletă ecologică?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel