Bianca Drăgușanu, ironizată de CRBL: Ne-a părăsit "diva"

CRBL a criticat-o dur pe Bianca Drăgușanu, care s-a retras din competiția ''Asia Express''.

Artistul CRBL a declarat că toată lumea s-a bucurat de plecarea Biancăi Drăgușanu de la show-ul Antenei 1.

"Nu totul se poate da la televizor. Eu am fost traumatizat în momentul ăla. Am simțit că mă înjura pe mine. Adică, stai un pic: tu vii și ne înjuri pe toți? Păi suntem colegii tăi. Pe bune? Vii prima echipă și te apuci să înjuri în halul ăla?! Indiferent cât de greu ți-a fost! Eu am spus exact ce am simțit. Toată lumea s-a bucurat că ne-a părăsit "diva"", a spus CRBL.

Nici Andreea Bălan nu a iertat-o pe Bianca Drăgușanu, după ce concurenta a înjurat în timpul filmărilor de la „Asia Express", desfășurate în India și Sri Lanka.

Andreea Bălan: „O țară întreagă te va disprețui"


Andreea Bălan, ea însăși fostă concurentă la show-ul „Dansez pentru tine" (Pro TV), a taxat imediat, pe Facebook, atitudinea Biancăi Drăgușanu: „Mă uit la „Asia Express" România. Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că e foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar și să nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după, nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atâta timp cât tu l-ai adus acolo, nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleza) și să inventezi niște cuvinte complet aberante. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la TV. O imagine construită în ani de zile se poate strica în câteva minute. De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e peste puterea mea de înțelegere. Și în viitorul apropiat voi face un un vlog despre imagine și marketing".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel