Bianca Drăguşanu, în pragul dezastrului. Vezi de ce

Cu patru  zile înainte de nuntă, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au primit  o nouă veste proastă. După ce au rămas fără loc unde să facă ceremonia religioasă, au rămas şi fără naşii Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo.

Decizia nu a aparţinut nici mirilor, nici naşilor, potrivit libertatea.ro. Luciu şi soţul ei nu îi pot cununa pe Bianca şi Victor întrucât ei sunt catolici, iar viitori miri sunt ortodocşi.

 Totuși,  Bianca şi Victor nu rămân fără naşi, întrucât îi vor avea alături de cea de-a doua pereche de nași, pe prietenii lor din Deva.

Cuplul Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au mai confruntat zilele acestea cu o situație neprevăzută. Bianca a făcut o cerere la Patriarhie prin care solicita o aprobare pentru oficierea cununiei religioase să fie ținută în afara Bisericii din cauză că nu suportă mirosul de tămâie, fapt refuzat de Biserică.

 În acest caz, invitațiile de nuntă sunt compromise, din cauza lipsei nașilor,   Nicoleta și Zsolt, dar și că ceremonia religioasă are loc la centrul de evenimente unde va avea loc și petrecerea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel