Bianca Drăguşanu, declaraţie surprinzătoare despre Victor Slav

Bianca Drăguşanu, vedeta care a preluat ştafeta de la Gabriela Cristea, în emisiunea „Te vreau lângă mine”, a spus că soţul ei, Victor Slav, nu îi face niciodată cadouri.

"Victor nu îmi face niciodată cadouri. Toată îmbrăcămintea mi-o cumpăr personal și, în special, încălțămintea. În cazul meu este mai dificil cu pantofii, fiindcă port un număr mare la picior, 41, și nu găsesc pe nicăieri mai nimic. Iar când am norocul să văd produse de încălțat potrivite, atunci cheltui fără număr. De pildă, îmi achizitionez de pe un site celebru, cunoscatoarele știu, câte 8-9, chiar și 10 perechi odată, dintre care șapte îmi sunt bune, trei nu, fiindcă nu arată toate ca în poze! Uite de exemplu, recent mi-am comandat o pereche de pantofi care nu îmi vin, și îmi pare rău, că nu sunt chiar ieftini și stau cu banii blocați!", a spus vedeta.

"Însă, până la urmă, asta e, poate vreodată o să-mi fac propria linie de încălțăminte și nu o să mai chinui să îmi caut produse", a mai spus Bianca Drăguşanu pentru WOWbiz.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel