Bianca Drăgușanu - Alex Bodi, despărțire. Primele declarații după ce și-au spus ADIO

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit cu doar câteva zile înainte de ziua de naștere a blondinei. Deși cei doi nu mai formează un cuplu, Bodi a trecut la petrecerea Biancăi pentru a o felicit, moment în care a oferit primele declarații despre despărțire.

Alex Bodi a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu și nu știe dacă se pune problema de o a doua împăcare. Cei doi au rămas prieteni, iar Alex Bodi a fost la petrecerea de 37 de ani a Biancăi Drăgușanu, de miercuri seară.

"Doar acum am putut să ajung. Nu sunt două săptămâni, ne-am despărţit săptămâna aceasta pe cale amiabilă, am rămas prieteni, tocmai de aceea am trecut să o salut. Nu este vorba de şansă, de ce s-a întâmplat, nu are nicio legătură, am rămas prieteni. Motive sunt mereu, nimic nu se întâmplă fără motive, mai multe chestii din partea mea. Nu că s-a speculat că mi-am petrecut timp cu fosta mea soţie, mi-am petrecut timp cu fetiţa mea. Dacă ar fi să mă împac cu fosta soţie, o să public.

'Nu știm dacă vorbim de a doua împăcare'

Sunt nişte lucruri pe care le decide timpul. Nu am deschis subictul de împăcare, doar am felicitat-o, nu am discutat că este cu invitaţii. I-am luat şi flori. Suntem prieteni, aşa rămânem şi timpul le rezolvă pe toate. Nu ştim dacă vorbim de a doua împăcare. Acum chiar am decis, doi oameni nu se despart şi rămân duşmani, chiar am vorbit ok şi de aceea m-am prezentat aici", a spus Alex Bodi pentru Spynews.ro.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, acuzată. Alex Bodi sare în apărarea iubitei sale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel