Bianca Drăgușanu a răbufnit: Terminați cu prostiile astea!

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a povestit prin ce a trecut una dintre prietenele ei. 

"Nu pomenesc de vremea de afară. Nu zic că traficul e crunt. Nu zic nimic nici de faptul că sâmbătă au fost mai mult de 15 grade, iar ieri ne-am dus sub 0 grade! Nu zic nimic", a spus Bianca Drăgușanu, luni, în cadrul emisiunii "Te vreau lângă mine".

"Sunt și oameni care chiar au trăit în weekendul acesta și nu au fost atenți la meteo. O prietenă a ieșit la o primă întâlnire, dar mai bine stătea acasă. Bărbatul cu care a ieșit a plătit jumi-juma. Să ne înțelegem: nici el, nici ea nu are vreo problemă financiară. Dar este o chestie de principiu", a spus vedeta, continuând: "Domnilor, să ne înțelegem! De ce trebuie să plătiți voi la prima întâlnire: pentru că ea a dat deja o avere să fie acolo! Fiți atenți aici! Să o luăm cu începutul. Manichiura trebuie să fie impecabilă, pentru că e ca o carte de vizită. Părul trebuie să fie proaspăt coafat, altfel face o primă impresie proastă. Hainele trebuie să fie noi la prima întâlnire, fetele știu asta. Machiajul durează mult și costă și foarte mult. Fiecare produs în parte costă o avere".

[citeste si]

"Așa că, domnilor, terminați cu prostiile astea. Plătiți nota întreagă măcar la prima întâlnire. Plus că îți ia vreo trei ore să te pregătești", a spus Bianca Drăgușanu, la Kanal D, în cadrul emisiunii "Te vreau lângă mine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel