Bianca Drăgușanu a răbufnit pe rețelele sociale după #10yearschallenge

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Noua provocare ''10yearschallenge'', în care sunt publicate două imagini una lângă cealaltă, una recentă şi una făcută în urmă cu zece ani, a stârnit furia Biancăi Drăgușanu, după ce în mediul online a apărut un colaj cu prima sa apariție tv și o altă poză cum arată cum. Vedeta mărturisește că este vorba de fapt de 20 de ani diferență între cele două imagini și nu îi este rușine de cum arăta înainte.

„Vreau să vorbesc cu voi, ăştia care mă iubiţi, care mă apreciaţi, ăştia care mă urâţi nejustificat, pentru că ura este o dovadă de prostie, care folosiţi un limbaj mediocru; aş putea să mă cobor la limbajul vostru, pentru că şi eu pot fi fată de cartier şi să povestiţi cu mine... Să-mi spune-ţi voi dacă ştiţi câţi ani am eu. Câţi ani fac eu în 6 martie? Pentru că circulă o pza virală cu mine pe Instagram şi pe Facebook, asta cu 10 years ago challenge. F**k you, bitches! Care zece ani?!

Ca să lămurim treaba cu poza asta virală. Eu am fost la Din dragoste când aveam 17 ani. Da, frate, aşa arătam! Eram grasă, eram un copil, aveam sprâncenele subţiti, nu eram machiată şi aveam părul oxigenat acum 20 de ani. Da, aia eram eu. Şi ce credeţi? Mă mândresc cu asta, pentru că un om deştept apreciază evoluţia altui om. Acum aş face eu o provocare, 20 de ani challenge. Câţi dintre voi ştiu câţi ani am eu?

Dacă tot a devenit în m**ții lor poza asta virală, de la nişte proaste afumate care nu au decât o gândire mediocră, care mă fac să mă cobor la nivelul lor ca să mă fac înţeleasă, vreau să vă spun că eu fac 37 de ani peste fix două luni. Mă simt ca de 27, ăsta este adevărul! Am un copil minunat, o viață minunată, echilibrată. Sunt mai umană decât toţi oamenii pe care îi cunoaşteţi. Deci aş putea să mă cobor la limbajul mediocru al acestor persoane care au pus poza cu mine de acum zece ani. Nu! Poza este de acum 20 de ani! Îmi pare bine că există poza aia cu mine că altfel nu puteam să mă mândresc cu ce sunt acum", a spus Bianca Drăguşanu într-un live pe Instagram.

Iată care este colajul devenit viral pe rețelele sociale și care a stârnit furia Biancăi Drăgușanu

(w670)

Vezi și: Bianca Drăgușanu, sms-uri fierbinți cu Adi Cristea în ziua nunții cu Victor Slav

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel