Bianca Drăgușanu, dezvăluiri: M-a bătut, apoi mi-a dat 6000 de euro. Urmează o nouă căsnicie?

Bianca Drăgușanu a făcut iar dezvăluiri din viața sa. Aceasta a vorbit despre o afirmație defăimătoare, dar și despre o nouă căsnicie. 

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri din fosta sa relație cu Alex Bodi. Vedeta a explicat de ce a primit 6.000 de euro, scrie romaniatv.net. Invitată la emisiunea „Vorbeşte lumea”, de la ProTV, Bianca a vorbit și despre o nouă căsnicie. 

"Mi-a făcut o afirmație defăimătoare, a spus că mi-a dat un pumn în față, dar m-a plătit pentru asta. De fapt, banii pe care i-am primit sunt banii pe care i-am pierdut eu, în timpul în care a trebuit să stau acasă și să-mi tratez vânătăile. În perioada aia nu am putut onora câteva evenimente de pe urma cărora urma să încasez fix suma pe care mi-a virat-o el. Mi-a oferit această sumă de 6.000 de euro în cont pentru că îi era teamă că mă duc la poliție”, a spus Bianca Drăgușanu. 

O nouă căsnicie?

”Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38. Urmează a treia căsnicie. Consider că au fost experiențe și fiecare om este trimis în viața ta să te învețe câte ceva. Prima mea căsătorie a fost o experiență minunată din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă și nici nu se pune la socoteală”, a completat Bianca Drăgușanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel