Bianca Drăgușanu - Tristan Tate, primele declarații despre despărțire

Bianca Ştefan / 19 iul 2018 / 23:29 Salveaza PDF Comentarii
Bianca Drăgușanu și Tristan Tate
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Tristan Tate

După câteva zile în care, în presă, se vehiculează că Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-ar fi despărțit, fostul sportiv, de origine englez, a vorbit despre ce se întâmplă între cei doi. 

"Dacă m-aș fi întâlnit cu fete din trecutul meu, mi-ar fi făcut poze și le-ar fi trimis la toate publicațiile. Lumea ar fi știut într-un minut! Nici măcar nu le trimit mesaje pe Facebook! În plus, vreau să mai fac o precizare, femeile despre care se scrie că au fost iubitele mele nu au avut niciodată acest statut, au fost doar fete pe la care am trecut după o noapte în club și care mint într-una", a declarat Tristan Tate pentru WOWbiz.ro.

Întrebat dacă între el și Bianca Drăgușanu a avut loc o despărțire, fostul sportiv a evitat să ofere un răspuns cert: “Aceste întrebări ar trebui să i le puneți ei”

Reacția Biancăi Drăgușanu

“Nu simt nevoia să dau explicații pentru ceea ce mi se întâmplă. Oamenii se grăbesc să tragă concluzii și să judece după aparențe, lucru cu care deja m-am obișnuit. Eu nu am strategii și planuri de viitor cu nimeni! Puterea mea este în Sofia, copilul meu, singurul lucru care contează în acest moment pentru mine! De fapt ea și mama sunt cele care contează cu adevărat pentru mine, în rest, câinii latră, caravana trece”, a spus Bianca pentru WOWbiz.ro, în urmă cu câteva zile.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24