Bianca Drăgușanu, nervoasă. Slav a dat năvală în platou: Credeam că citești de pe prompter

Scutaru Cristina / 09 oct 2017 / 15:34 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Bianca Drăgușanu a povestit, luni, la "Te vreau lângă mine", cum a supărat-o Victor Slav în timp ce ea se lupta cu o răceală sâcâietoare. Auzind ce a spus, soțul ei nu a mai suportat și a intrat în platou.

"Dragii mei, eu am răcit. Eu nu mă vait, nu mă tăvălesc pe jos, cum fac bărbații. În stiuatia asta, mă trezesc că nu primesc nici măcar un ceai, nici măcar un paracetamol, nici măcar puțină atenție", a zis Bianca Drăgușanu.

"Colac peste pupăză, cobor aseară din dormitor, eram în picioarele goale și zice către mine:

'Tu ai coborât și ești în picioarele goale!'

Deci mai ești și pisălog pe deasupra? Nu îmi dai tu un ceai, nu îmi dai tu o vitamină, mă mai cerți că sunt în picioarele goale?", i-a reproșat Bianca Drăgușanu, revoltată, lui Victor, fără să știe că acesta se află în regia de emisie și a auzit tot.

Apoi, soțul vedetei a venit în emisiune și a spus: "Ia uite, mă, și nici nu ai prompter! Vorbele astea vin de la tine deci. Am crezut că te pune producătorul să faci treaba asta. Mă scuzați că am venit așa".

[citeste si]

"Ești pisălog, nu grijuliu! Hai, du-te de aici, că eu nu vin în emisiunea ta. Lasă-mă să îmi fac emisiunea", i-a reproșat Bianca Drăgușanu.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.11