Bianca Drăgușanu: "Am urlat, dar nu m-a ascultat nimeni!"

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Prezentatoarea de la Kanal D, Bianca Drăgușanu, a declarat că de multe ori a strigat după ajutor, însă nimeni nu a ajutat-o.

„Am urlat, dar nu m-a ascultat nimeni! Unde e iubirea atunci când casa e plină de urlete?”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Bianca a recunoscut că de multe ori s-a lăsat pradă emoţiilor negative şi a fost impulsivă. Aceasta a mărturisit că a urlat de multe ori la viaţa ei, dar că acum are o stăpânire de sine de invidiat şi că nimic nu mai poate să o doboare.
 
„Sunt zen, chiar dacă mă strâng pantofii. Sunt calmă. Chiar dacă traficul e îngrozitor. Aşa sunt, aşa ar trebui să fim cu toşii. Să fii nervos e inutil. Îţi pierzi controlul, spui lucruri pe care le poţi regreta apoi. Un om care ţipă e luat în serios mai puţin decât un om calm.", a mărturisit Bianca.
 
[citeste si]

Este dificil în viața de cuplu pentru Bianca Drăgușanu 

"Asta e dificil în viaţa de cuplu. Cum reuşim să ne stăpânim emoţiile negative în relaţie? Asta nu ştiu! Şi eu am ţipat la viaţa mea. De ce să nu recunosc? Şi am realizat că nu am fost ascultată niciodată atunci când am urlat. Dar, dimpotrivă, am pierdut cu dreptatea în mână. E foarte greu să nu ţipi, dar e inutil să ridici tonul la persoana iubită. Unde mai e iubirea atunci când casa e plină de urlete? Fericirea sare pe geam atunci când vede cum zboară cuvintele urlate, când simte presiune”, a povesti Bianca Drăguşanu, în emisiunea pe care o prezintă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel