Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, despărțire: ''Ce i-a făcut ea lui Victor, așa îi face''

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Nici bine nu au început să își oficializeze relația, că lumea deja îi vede despărțiți pe Bianca Drăgușanu și Tristan Tate. Clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbit despre despărțirea dintre cei doi și a declarat că relația nu va dura mult.

Are foarte multă chimistrie sexuală, e bazată pe atracție sexuală. El e numărul 3, ea e 2 și potrivirea este puternică la nivel fizic. Sunt oameni care se atrag extraordinar de mult fizic. Nu înseamnă că neapărat rămân împreună, că eu asta nu anticipez să se întâmple. Ceea ce a făcut acum o să continue să facă, ba mai mult, ce i-a făcut ea lui Slav, o să îi facă băiatul ăsta ei, mai devreme sau mai târziu.

Deci ea a înșelat, a trădat și aceeași înșelare și trădare o să aibă loc din partea lui față de ea. Relația asta are un viitor temporar, nu este ceva care să meargă mult timp. În momentul când o să se trezească din situația asta, o să vrea să se întoarcă, dar eu nu îl văd pe Victor să o vrea înapoi.  Ea o să încerce să rămână cu bărbatul ăsta, dar el o să îi joace în final niște fente, nu îl văd deloc serios, chiar dacă pretinde că este. Victor o ținea în frâu, o balansa, de aia a și făcut un copil, față de băiatul ăsta care este mult mai superficial, care nu are profunzimea, tenacitatea lui Victor„, a declarat Carmen Harra pentru cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel