Bianca Drăgușanu, gest suprem pentru Oana Roman: ''Nu o să uit niciodată!''

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

După conflictul care a avut loc în 2015 între Bianca Drăgușanu și Oana Roman, cele două au îngropat securea războiului. Oana Roman a mărturisit cum prezentatoarea emisiunii ''Te vreau lângă mine'' a fost singura persoană care a ajutat-o când a fost internată în spital.

Bianca Drăgușanu a fost singura persoană care a ajutat-o pe Oana Roman când a fost internată în spital. Oana a mărturisit că nu va uita niciodată gestul impresionant făcut de Bianca. 

"În urmă cu un an și jumătate, m-am internat în spital cu grave probleme de sănătate. Într-o seară, aveam nevoie de ceva. Am dat mesaj pe grupul meu de fete și pe Facebook și singura care mi-a răspuns la zece seara, deși avea copil mic acasă, a fost Bianca Drăgușanu. Mi-a spus, la ora aia, "Oana, acum vin la spital la tine să-ți aduc ce-ți trebuie". Eu nu puteam să mă deplasez, iar Marius era acasă cu cea mică. Bianca a fost singura care a venit la mine la spital și mi-a adus portocale, apă și alte lucruri. Nu o să uit asta niciodată! Nu m-aș fi așteptat niciodată la așa ceva! A fost un gest impresionant. În astfel de momente îți dai seama cine este cu adevărat alături de tine", a spus Oana Roman, pentru wowbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel