Bianca Drăgușanu, desființată de Capatos. Care a fost reacția vedetei

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost dur criticată de Dan Capatos după ce și-a oficializat relația cu Tristan Tate la numai câteva zile de la anunțul despărțirii de Victor Slav.

“Sunt persoane care nu pot sta într-o căsnicie și atunci eu cred că Bianca trebuia să-și dea seama de asta în momentul îbn care a derapat de câteva ori din decor, acea fugă cu Adi Cristea la Paris, în a doua zi după Revelion. În aceste situații doar partenerii au de suferit, pentru că acum mă gândesc doar la Victor, pentru că e este prototipul soțului perfect, este tipul educat, bine crescut, i-a iertat Biancăi toate lucrurile și a mers mai departe cu un copil, a riscat, iar riscul acesta este o provocare extrem de puternică pentru a-și gestiona viața.

Ce părere să am, nu am reușit să-mi formez nicio părere pentru că este foarte recent intrat în atenția noastră. Înțeleg că are bani, că este un luptător…și ce? Toți soții ar trebui să fie în spaime pentru că tinerii aceștia le fură soțiile? Am impresia că Bianca m-a înșelat! În momentul în care eu i-am dat credit total în noua sa viață de familie, lucrurile păreau a fi foarte ok în viața lor…să te duci după unul care vine cu șapte mașini și cu bani…”, este comentariul făcut de Dan Capatos după ce Bianca Drăgușanu și-a oficializat relația cu Tristan Tate.

Care a fost reacția Biancăi Drăgușanu


“Ce hoț e și Capatos ăsta, cât a avut nevoie de Bianca să-i facă audiență vorbea foarte frumos de Bianca, iar acum dacă nu se mai duce la el la emisiune vorbește urât”, a comentat un fan al Biancăi pe contul de Facebook al vedetei. 

Încântată de comentariu, Bianca Drăgușanu i-a răspuns scurt acestuia: “bv!”


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel