Bianca Drăgușanu, ceartă cu Tristan Tate. Brancu: Era nervos! Multă agresivitate

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate
Bianca Drăgușanu și Tristan Tate

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au certat! Cristian Brancu a aflat toate detalii și le-a povestit într-o filmare postată pe rețelele sociale.

Potrivit detaliilor aflate de Cristian Brancu în legătură cu cearta dintre Bianca Drăgușanu și Tristan, fostul sportiv ar fi fost agresiv cu prezentatoarea emisiunii Te vreau lângă mine.

“Miercuri spre joi s-au întâmplat niște lucruri foarte interesante! Până la urmă, în stilul în care ea reușește să facă acele lucruri, se pare că Bianca Drăgușanu a reușit să-l scoată destul de mult din sărite pe Tristan Tate, pentru că, trebuie să înțelegeți, ea întotdeauna trăiește din conflict.

Dacă vede doi oameni care se iubesc, uneori se întreabă cum e posibil așa ceva și dacă oamenii ăia sunt normali, pentru că plăcerea ei de a trăi din lucruri care înseamnă scânteie este de înțeles câtă vreme putem să mergem undeva în spate – în spate la o familie, care, la un moment dat, s-a dezbinat: o mamă care a plecat, un tată care a luat-o, dar un tată care a fost de multe ori dur. Și aici poate că s-a lansat și s-a născut un complex a lui Oedip, care a făcut-o pe ea să privească bărbatul prin efigia tatălui ei. Dar nu numai prin asta, ci și faptul că tatăl ei era un om mai ferm, ca să nu zic mai dur.

Și atunci, când un băiat este mai dur, cum este boxerul de rigoare, Tristan Tate, lucrurile pot să devină foarte interesante. În orice caz, încercând foarte mult să îl tachineze, omu’ s-a enervat. A fost o discuție destul de dură, se vorbește – dar nu putem să confirmăm acest lucru și nici să băgăm mâna în foc – că ar fi fost și foarte multă agresivitate.”, a declarat Cristi Brancu în cadrul unui video postat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel