Bianca Drăgușanu, ceartă cu Tristan Tate. Brancu: Era nervos! Multă agresivitate

Bianca Ştefan / 05 iul 2018 / 19:24 Salveaza PDF Comentarii
Bianca Drăgușanu și Tristan Tate
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Tristan Tate

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au certat! Cristian Brancu a aflat toate detalii și le-a povestit într-o filmare postată pe rețelele sociale.

Potrivit detaliilor aflate de Cristian Brancu în legătură cu cearta dintre Bianca Drăgușanu și Tristan, fostul sportiv ar fi fost agresiv cu prezentatoarea emisiunii ''Te vreau lângă mine''.

“Miercuri spre joi s-au întâmplat niște lucruri foarte interesante! Până la urmă, în stilul în care ea reușește să facă acele lucruri, se pare că Bianca Drăgușanu a reușit să-l scoată destul de mult din sărite pe Tristan Tate, pentru că, trebuie să înțelegeți, ea întotdeauna trăiește din conflict.

Dacă vede doi oameni care se iubesc, uneori se întreabă cum e posibil așa ceva și dacă oamenii ăia sunt normali, pentru că plăcerea ei de a trăi din lucruri care înseamnă scânteie este de înțeles câtă vreme putem să mergem undeva în spate – în spate la o familie, care, la un moment dat, s-a dezbinat: o mamă care a plecat, un tată care a luat-o, dar un tată care a fost de multe ori dur. Și aici poate că s-a lansat și s-a născut un complex a lui Oedip, care a făcut-o pe ea să privească bărbatul prin efigia tatălui ei. Dar nu numai prin asta, ci și faptul că tatăl ei era un om mai ferm, ca să nu zic mai dur.

Și atunci, când un băiat este mai dur, cum este boxerul de rigoare, Tristan Tate, lucrurile pot să devină foarte interesante. În orice caz, încercând foarte mult să îl tachineze, omu’ s-a enervat. A fost o discuție destul de dură, se vorbește – dar nu putem să confirmăm acest lucru și nici să băgăm mâna în foc – că ar fi fost și foarte multă agresivitate.”, a declarat Cristi Brancu în cadrul unui video postat pe Facebook.


STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27