Bianca Drăgușanu a făcut accident de mașină

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a facut accident ieri!

Prezentatoarea Emisiunii „Te vreau lângă mine” a avut parte de o zi de marți cu ghinion. Vedeta de televiziune a făcut accident cu mașina."Am luat o curbă mai la dreapta, mașina lovită e a unei doamne stomatolog.”

 
"Am facut un mic accident ieri. Ceva ușor. Am luat o curbă mai la dreapta, era o stradă foarte strâmtă, era și o mașină parcată acolo. Am zgâriat un pic mașina mea și un pic masina cealaltă! A fost o zgârietură, se repară, tabla e tablă", a povestit Bianca Dragusanu astăzi, în emisiunea ei de la Kanal D.

"Cum reacționează două femei când au genul ăsta de accident? Mașina era a unei doamne stomatolog. Vecină cu mine. E foarte mișto, ne-am împrietenit între timp, am stat de vorbă. O să mă duc și la ea la cabinet. Când doi bărbați fac la fel, iese cu circ. Coboară, se înjură, se bat, apar la știri.”


„Dar ce se întampla când se "ciocnesc" un barbat și o femeie? Ce i s-a întamplat unei prietene de-ale mele: La semafor își făcea poze, a intrat în mașina din fața ei. El înjură, dar s-a schimbat la fața când a văzut că la volan era o fată. Două săptămâni a tot sunat-o să îi ceară ba un act, ba altceva, ba au ieșit la suc, iar acum sunt împreună.”

„Să nu subestimăm micile întâmplări ale vieții, nu știm niciodată de unde sare dragostea", a mai spus prezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel