Bianca a dezvăluit motivul despărțirii de Cristea

Bianca Drăgușanu Adrian Cristea
Bianca Drăgușanu Adrian Cristea

După ce s-au despărțit, Bianca Drăgușanu și Andrei Cristea au pornit un război al declarațiilor. Roșcata a dezvăluit unul dintre viciile „Prințului”, care pare să fi dus și la destrămarea cuplului.

Bianca Drăguşanu a reacţionat dur după ce fotbalistul de 29 de ani a sfătuit-o să renunţe la apariţiile în emisiunile de scandal.

„Îl sfătuiesc şi eu pe el să renunţe la alcool. Mai subţire cu alcoolul”, a fost replica Biancăi Drăguşanu, în Click, pentru Andrei Cristea.

Jucătorul Petrolului s-a arătat surprins, în urmă cu câteva zile, de povestea de dragoste dintre fosta sa iubită și Victor Slav.

„Cu o lună înainte îmi spunea mie că mă iubeşte, acum e cu altcineva”, a declarat Adrian Cristea la Acasă TV.

Fotbalistul a explicat şi care a fost motivul despărţirii lui de Bianca Drăguşanu şi a precizat care erau motivele certurilor lor: „Ne-am despărţit din cauza lipsei de încredere. Nu poţi trăi în casă cu cineva care nu are încredere în tine. Ea spunea că o certam pentru că se afişa îmbrăcată mai sumar. Făceam asta pentru că îmi doream să evolueze. Ar fi timpul să nu mai vină în fundul gol şi-n sânii goi la televizor”.

Adrian Cristea a avut şi un pont pentru Victor Slav, noului iubit al Biancăi Drăguşanu: „Ea îşi doreşte foarte mult să fie mireasă, poate el va fi alesul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel