Beyonce, prima apariţie cu gemenii săi. Cei trei, într-un documentar despre un album al solistei

Beyonce a apărut pentru prima dată la TV cu gemenii săi, Rumi şi Sir. Apariţia a avut loc într-un documentar despre unul dintre albumele solistei. 

Cântăreața Beyoncé a apărut pentru prima dată pe un post TV alături de gemenii ei, Rumi și Sir, cu ocazia difuzării documentarului "Beyoncé Presents: Making The Gift", care expune povestea albumului ei inspirat de pelicula "Regele Leu/ The Lion King", potrivit hellomagazine.com. Aparițiile la evenimentele publice ale cântăreței Beyoncé alături de fiica ei mai mare, Blue Ivy, în vârstă de șapte ani, sunt deja obișnuite. Însă, cântăreața nu a apărut în public împreună cu gemenii ei, Rumi și Sir, în vârstă de doi ani, până la difuzarea documentarului "Beyoncé Presents: Making The Gift", luni, pe ABC, conform Mediafax. 

Vedeta, în vacanţă alături de familie

Documentarul o surprinde pe cântăreață alături de cei trei copii și de soțul ei, rapperul Jay-Z, în timpul unei vacanțe de familie, discutând despre coloana sonoră a filmului "Regele Leu/ The Lion King", de Jon Favreau. În altă secvență, celebrii părinți își pregătesc copiii pentru culcare, citindu-le o poveste.

"Când ești mamă, se naște un sentiment de iubire pentru copiii tăi mai profund decât orice ți-ai putea imagina", a afirmat Beyoncé în documentar.

În documentar, Rumi și Sir mai apar stând în mașina familiei. Deși Beyoncé și Jay-Z preferă să nu discute public despe viața lor personală, cântăreața a oferit recent un interviu pentru emisiunea "Good Morning America", de pe postul TV ABC, în care a vorbit și despre prioritățile unui părinte: "În calitate de mamă, familia este prioritatea mea."

Beyonce Knowles, în vârstă de 38 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 23 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child , 19 în calitate de artistă solo și unul pentru un album compus în colaborare cu soțul ei, Jay-Z. Beyonce a jucat şi în filme precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "The Pink Panther/Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel