Beyonce îşi face film autobiografic

beyonce
beyonce

Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani caută o casă de producţie la Hollywood pentru a regiza, chiar ea, un film documentar bazat pe viaţa şi cariera sa, informează LA Times.

 Filmul este prezentat ca fiind „un mix de muzică şi studiu personal, amestecând montaje din concerte cu interviuri confesionale”, declară o sursă apropiată proiectului.

 Pe lângă acest proiect, Beyonce va lucra pe viitor şi la alte pelicule de ficţiune, dintre care amintim remake-ul lui Clint Eastwood după „S-a născut o stea/A Star Is Born”, dar şi filmul animat, „Epic”, unde cântăreaţa îi va interpreta vocea Reginei Tara.

 Până în prezent, vedeta a mai jucat în „Austin Powers in Goldmember”(2002), „Pantera roz”(2006), „Dreamgirls”(2006) si „Cadiallac Records”(2008).

 Artista a devenit celebră la sfârşitul anilor `90, fiind membră a trupei Destiny's Child, care a înregistrat vânzări record în perioada de glorie. În 2003, Beyonce a lansat primul ei album solo, “Dangerously In Love”. Cântăreaţa a strâns de-a lungul carierei sale muzicale nu mai puţin de 16 premii Grammy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel