Beyonce, imagini inedite cu cei trei copii

Beyonce a publicat imagini inedite cu cei trei copii ai săi, din cele mai importante momente de familie. Iată imaginile nepublicate până acum. 

De Revelion, foarte multe vedete au ales să le arate fanilor o retrospecitvă a anului 2019. Printre acestea se numără și Beyonce.  

Artista a publicat pe contul personal de Instagram un video inedit și extrem de emoționant alături de soțul său, Jay-Z, și de cei trei copii ai lor, cu cele mai frumose momente de familie, de la concerte și de la diverse evenimente la care a participat.

Momente impresionante și imagini nepublicate cu copiii

Cu siguranță, cele mai admirate fotografii au fost cele de familie și în special cu Blue Ivy Carter, fiica artiștilor, în vârstă de 7 ani, dar și cu gemenii Sir și Rumi, în vârstă de 2 ani. 

Cu această ocazie, fanii artistei au avut ocazia să vadă imagini nepublicate cu familia ei, dar și cu cele mai importante momente pentru ea, de la aniversările copiilor, până la premiera filmului "The Lion King" pentru care Beyonce a creat o melodie în colaborare cu fiica ei, Blue Ivy.

Celebra vedetă este foarte mândră de cariera sa, dar mai ales de familia și de copiii ei. Împreună cu fiica cea mare, artista a avut mai multe proiecte, printre care și apariția în videoclipul "Spirit", care s-a bucurat de un real suces.

Ce spune Beyonce despre familia sa. "Succesul arată diferit pentru mine acum"

„Am început să caut un înțeles mai profund când viața a început să mă învețe lecții de care nu știam că am nevoie. Succesul arată diferit pentru mine acum. Am învățat că toată durerea și pierderea este, de fapt, un cadou. Să am pierderi de sarcină m-a învățat că ar trebui să îmi fiu mamă mie înainte să fiu mama altcuiva.

Copiii și maturitatea m-au învățat să mă prețuiesc dincolo de aspectul fizic și să înțeleg că sunt mai mult decât suficientă, indiferent de stadiul în care mă aflu în viață", a declarat Beyoncé, pentru revista ELLE USA.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) onDec 31, 2019 at 11:48pm PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel