Bendeac îl amenință pe Huidu: "Să vedem cine râde la urmă"

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Războiul dintre Mihai Bendeac și Șerban Huidu continuă și pare departe de final. După acuzele lansate la adresa fostului cârcotaș, Bendeac îl amenință acum prin intermediul unei postări pe Facebook: "Să vedem cine râde la urmă".

[caption id="attachment_304685" align="alignleft" width="310"] foto: enational.ro[/caption]

"Am cutia de mesaje plina apropo de anumite comentarii facute, cu reacredinta, de anumite personaje din radio, azi de dimineata.

S-au obisnuit, de ani de zile, sa posede singura emisiune ce dezbate si parodiaza tv-urile din Romania. Ei bine, in toamna asta, noul meu show pe asta se bazeaza. Nu ramane decat sa vedem, totusi, cine rade la urma... In rest, le propun un test. Sa facem, in paralel, la doua posturi radio de la coada clasamentului, un matinal in aceeasi dimineata. Si sa vedem cine castiga. Eu pariez 5000 de euro. Sau, daca le este teama, sa ne intrecem in altceva. Orice legat de show-biz-ul din care facem parte: proba de prezentare de emisiune, de cantat, de actorie (ca si ei fac actorie, nu?), orice. Si in institutul de teatru eram pe acelasi principu. Un milion de vorbe, doua parale nu fac. Hai tatutzule pe scena sa vedem ce si cum... :D", a scris Mihai Bendeac pe contul său de Facebook, potrivit realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel