Bendeac a descris idealul său feminin. Ce calități trebuie să aibă

mihai_bendeac
mihai_bendeac

Actorul Mihai Bendeac, cunoscut ca un burlac convins și criticat adeseori pentru că spune ce gândește, a prezentat pe pagina sa de socializare o scurtă descriere a idealulul său feminin, după care își îndeamnă fanii să-i urmeze exemplul.

"Un prieten virtual de pe Facebook mi-a transmis o «leapșă» și m-am gândit s-o dau mai departe. Se numește «the threesome game». (știu, un pic neinspirată titulatura ;)) ) Jocul constă în a defini o femeie/un bărbat cât mai apropiat de idealul tău, folosind principala calitate a trei persoane publice. Eu am spus: Distincția Monicăi Petrica, mintea Anastasiei Soare și fizicul Andrei Andreescu", a scris, marți, Mihai Bendeac, pe Facebook, potrivit libertatea.ro.

"E rândul vostru. O săptămână faină!", le-a transmis actorul, în continuare, fanilor săi.

Aceștia nu au ezitat să intre în jocul lui Mihai Bendeac și au realizat o serie de portrete, care mai de care mai haioase: "În viziunea mea, Mihai Gadea ar întruni aceste trei calități!", "Fizicul lui Jason Statham, mintea lui Mihai Bendeac și distincția lui Sergiu Nicolaescu!", "Fizicul carmen brumă, chipul penelope cruz, inteligența mihaelei rădulescu" sau "Ceva de la mine, încă ceva de la prietena mea și susținerea lui Dumnezeu. :))", dar și "Inteligență -nikita, charismă -emil boc, fizic-alexandra stan facelift", au scris fanii, înainte ca pagina de socializare să fie ștearsă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel