Ben Hermans a câştigat etapa a 4-a din Turul Austriei şi a devenit lider

Rutierul belgian Ben Hermans (Israel Cycling Academy) a câştigat etapa a 4-a din Turul Austriei disputată miercuri pe distanţa de 103,5 km între Radstadt şi Fuscher Torl, şi a devenit lider, informează presa internaţională.

Hermans a fost urmat pe podium de australianul Ben O'Connor (Dimension Data), la 6 secunde, şi de columbianul Winner Anacona (Movistar), la 9 secunde. Etapa a fost foarte scurtă, dar s-a încheiat cu o ascensiune de 17,4 km la o înălţime de 2.428 m, în masivul Glockner.

Hermans, câştigătorul de anul trecut al competiţiei, a intrat în posesia tricoului roşu de lider, în dauna germanului Jonas Koch (CCC). Belgianul, care are 33 de ani, a obţinut a 11-a victorie din cariera sa şi prima din acest sezon.

În clasamentul general, Hermans, cu timpul de 15 h 32 min 23 sec, îi devansează pe O'Connor, la 8 sec, Anacona, la 13 sec etc.

Joi va avea loc etapa a 5-a, între Bruck şi Kitzbuhel (161,9 km). Ediţia a 71-a a Turului Austriei se va încheia vineri cu o sosire la vârful Kitzbuheler Horn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel