Belele mari pentru Nicki Minaj. Cântăreața este dată în judecată de o femeie pe care soțul său a încercat să o violeze

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Nicki Minaj și soțul său sunt acuzați de hărțuirea unei femei.

Cântăreața Nicki Minaj și soțul său, Kenneth Petty, sunt dați în judecată de o femeie pentru care bărbatul a fost condamnat de tentativă de viol în 1994. Potrivit BBC, femeia are acum 43 de ani și spune în întâmpinare că cei doi au hărțuit-o pentru a-și retrage plângerea.

Petty a executat patru ani și jumătate de închisoare după ce a recunoscut că a încercat să o violeze pe denunțătoarea care avea atunci doar 16 ani. Anul trecut, bărbatul a fost arestat pentru că nu s-a înregistrat ca infractor sexual.

Minaj a oferit jumătate de milion de dolari pentru retragerea acuzațiilor. Victima a refuzat oferta

                                                   

În procesul care a fost început în New York, femeia spune că Minaj i-a oferit 500.000 de dolari printr-un intermediar pentru a-și retrage acuzațiile împotriva soțului său. La scurt timp după arestul din 2020 al lui Petty, cineva i-a dat cântăreței numărul său. Minaj a sunat-o și s-a oferit să le aducă la Los Angeles pe victimă și familiei ei dacă o pot „ajuta”. Oferta a fost refuzată.

Femeia i-a spus cântăreței: „Vreau să știi, de la femeie la femeie, că acest lucru chiar a avut loc”. La câteva zile după ce a refuzat oferta, victima a suferit „tot felul de apeluri hărțuitoare și vizite nesolicitate”.

Din cauza hărțuirilor, femeia suferă acum de depresie severă și paranoia. În plus, se mută constant de frică

                                                                

Din mai 2020 nu a mai putut să lucreze victima din cauza „depresiei severe, paranoiei, mutărilor dese, amenințărilor și hărțuirilor” din partea cuplului de celebrități și a asociaților. Nu se știe exact ce sumă este cerută sub formă de daune morale, însă în proces se menționează că femeia se ascunde fiindcă se teme de o răzbunare. Echipa de avocați a lui Nicki Minaj nu a răspuns încă acuzațiilor.

Minaj și Petty au început o relație în 2018 și, la un an distanță, cuplul a anunțat nunta. Cele două celebrități americane au un fiu care a împlinit recent vârsta de 11 luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel