Bebe Cotimanis, amantă. Actorul a plecat de acasă

Florina Mărcuță (49 ani) a trecut printr-un mare șoc, după ce a aflat că soțul ei, Bebe Cotimanis (63 de ani), trăiește o poveste de dragoste cu Iulia Dumitru, actriță la Teatrul «Alexandru Davila» din Pitești.

Mai mult, de dragul blondinei, actorul a părăsit căminul conjugal, mutându-se cu amanta, alături de care joacă în piesa "Old Love", informează Click.

Florina spera ca această escapadă să se termine rapid, să fie doar o toană de-a artistului, însă iată că lucrurile par să devină tot mai serioase, iar Bebe nu are vreun gând să revină în sânul familiei oficiale. Drept pedeapsă, femeia înșelată a renunțat la pozele cu Bebe, de pe contul ei de Facebook, chiar de "Dragobete", înlocuindu-le cu fotografii doar cu ea. Deși actorul nu a cerut încă divorțul, Florina nu mai crede în minuni. Ea a aflat din ziare despre amantlâcul soțului ei. „A fost un şoc pentru mine să văd acele fotografii şi filmuleţul. Mă doare sufletul, dar asta e, mergem înainte. El e, în definitiv, soţul meu şi tatăl lui Matei. Nu vreau să comentez nimic", a declarat Florina Mărcuţă, la începutul lunii februarie, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Când nimeni nu mai credea, Bebe Cotimanis şi Florina Mărcuţă s-au căsătorit la Vatra Dornei în vara lui 2014. Actorul şi make-up artista au împreună un băiat de 15 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel