Băutura miraculoasă cu care Anca Turcașiu se menține tânără

Băutura miraculoasă cu care Anca Turcașiu se menține tânără / Foto: Facebook Anca Țurcașiu
Băutura miraculoasă cu care Anca Turcașiu se menține tânără / Foto: Facebook Anca Țurcașiu

Află în articol care este băutura miraculoasă cu care Anca Turcașiu se menține tânără.

Anca Țurcașiu are mare grijă la alimentația sa și la 52 de ani are o siluetă de invidiat. Vedeta a renunțat la carne acum mulți ani de zile, dar acum anunță că are un alt secret pentru a se menține în formă. Artista a dezvăluit că a renunțat definitiv la apa din comerț. Anca Țurcașiu bea apă alcalină.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este o apă ionizată alcalină care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea. Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă.”, a declarat Anca Turcașiu pentru Click.ro.

Anca Țurcașiu, despre marele său secret: Este un mod de viață. Am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine

Acum 30 de ani, actrița a devenit vegetariană. Interpreta și-a schimbat alimentația și a renunțat la mai multe produse.

"N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea. Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine. Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil", a dezvăluit Anca Țurcașiu, pentru ProTV.

"Aș vrea să dau 30 de ani înapoi, să mănânc carne de dimineața până seara și să văd diferența. Nu se poate. Mă gândesc în fiecare zi să mănânc sănătos, să fac sport și să dorm. A fost însă foarte greu să renunț la lactate. Părerile sunt împărțite oricum. La lactate am renunțat pentru că am avut o inflamație articulară, de care am scăpat după ce am renunțat la lactate. Întotdeauna merg către specialiști. De frici trebuie să ne eliberăm", a mai spus Anca Țurcașiu.

"Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă. E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie. Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață.

Aveam, la vremea respectivă, cam 25 de zile de turnee pe an și un coleg din trupă, a cărui soție suferea de cancer, primea din afară cărți de specialitate legate de alimentația corectă. Nu aveam ce face și le-am citit și eu. Cred că mi le-a trimis Dumnezeu, că nu le-am căutat eu... În turneu, la mare, aveam masa asigurată, așa că am stat de vorbă cu bucătarul și i-am zis că din acel moment nu vreau să primesc la masă carne", a declarat artista în revista Viva. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel