Bat clopote de nuntă! Se mărită Bianca Drăgușanu?

Deși au o relație de câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu l-a cucerit definitiv pe Tristan Tate. Acesta este topit după fosta lui Victor Slav și nu o scapă din ochi nicio secundă. Se pare că se pregătește să o surprindă cu o cerere în căsătorie!

Cei doi îndrăgostiți petrec foarte mult timp împreună, iar apropiații cuplului par convinși de faptul că Bianca și Tristan vor trece la următorul nivel. Există deja zvonuri cum că fostul luptător MMA este hotărât să îi ceară mâna Biancăi și să o ducă la altar.

(oar_w460)

(oar_w460)

“E topit după Bianca. Face orice ca să petreacă cât mai mult timp în compania ei. A prezentat-o tuturor prietenilor, se mândrește peste tot cu  noua lui iubită. E îndrăgostit până peste cap. Ne-a spus că este hotărat să facă pasul cel mare. Vrea să o ceară de nevastă”, a declarat o sursă pentru Cancan.ro.

(oar_w460)

(oar_w460)

Această declarație e întărită de altfel și de unul dintre cei mai buni prieteni ai vedetei Kanal D, Răzvan Botezatu, prezentatorul matinalului de la Antena Stars, care a dezvăluit în direct la TV că aceasta se pregătește să îmbrace rochia de mireasă și că deja a fost dată petrecerea burlăcițelor. 

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu pare că i-a cucerit familia iubitului său, Tristan Tate. Fratele acestuia, Cobra Tate, a oferit un interviu exclusiv la Antena Stars în care a declarat că  vedeta Kanal D este considerată deja ca fiind parte din familie.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel