Baritonul spaniol Carlos Marin, din componența trupei Il Divo, a murit

Carlos Marin, un celebru bariton spaniol, ce făcea parte din cvartetul Il Divo, a murit la vârsta de 53 de ani. 

Carlos Marin, din componența cvartetului Il Divo a murit la vârsta de 53 de ani, a anunțat trupa, relatează BBC. Marin va „lipsi prietenilor, familiei și fanilor”, se arată într-un comunicat de pe rețelele de socializare. „Nu va exista niciodată o altă voce sau spirit ca ale lui Carlos”.

Membrii trupei au spus că se roagă pentru recuperarea lui Marin în urmă cu câteva zile, după ce baritonul a fost internat în spital în această lună, ceea ce i-a determinat să amâne un turneu de Crăciun în Marea Britanie.

Cântau împreună din 2003

Cvartetul masculin a fost creat de Simon Cowell în 2003 și a obținut trei albume numărul unu în Marea Britanie. Marin s-a născut în Germania, dar s-a mutat în Spania la vârsta de 12 ani, fiind baritonul grupului, cântând alături de tenorii Urs Buhler și David Miller, dar și de cântărețul pop francez Sebastien Izambard.

„Cântatul este modul meu de a spune ceea ce simt, modul meu de viață”, a spus el, citat pe site-ul grupului. „A cânta este ce mă face să mă simt în viață”. 

Ziarul spaniol El Pais a raportat că Marin s-a îmbolnăvit în timpul turneului din Marea Britanie și a fost plasat în comă indusă la un spital din Manchester. Natura bolii sale nu a fost dezvăluită, conform BBC însă Daily Mail transmite că ar fi fost vorba de o infecție fatală cu noul coronavirus. 

Omagii de la fani

Omagiile au curs pentru starul Il Divo Carlos Marin, care a murit la spitalul din Manchester în urma degradării accelerate a stării sale de sănătate, din cauza unei infecții cu COVID-19, în ciuda faptului că artistul a fost vaccinat.

Carlos, în vârstă de 53 de ani, s-a îmbolnăvit pe 7 decembrie, fiind testat pozitiv pentru Covid la scurt timp după aceea și a fost dus la Manchester Royal Infirmary săptămâna trecută, a declarat agentul său pentru presa din țara sa natală, Spania. Ulterior, a fost pus în comă indusă medical și conectat la aparate de respirat, deși nu este clar când s-a întâmplat asta.

„Ieri, cântărețul nu a răspuns la mesaje, iar acum este la terapie intensivă și este intubat. Agentul [lui] ne-a spus, de asemenea, că Carlos a fost vaccinat împotriva COVID-19 în Mexic”, a raportat programul de știri spaniol Corazon Corazon, fără a mai spune cu cât timp în urmă acesta s-a vaccinat, cu câte doze sau cu ce vaccin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel